Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Fosen regnskap

Fosen Regnskap er et regionalt samarbeid om økonomitjenester på Fosen og fører regnskap og er fakturamottak for 6 kommuner, samt kirkelige fellesråd, kommunale KF, IKS og AS. 

De 6 kommunene i Fosen-samarbeidet er;  Bjugn, Indre Fosen, Osen, Roan, Ørland og Åfjord. Samarbeidet er ”tuftet” på vertskommunemodellen og det er Bjugn kommune som er vertskommune for Fosen regnskap.

 Fosen regnskap benytter scanning og elektronisk håndtering av alle innkomne fakturaer for alle firma som vi fører regnskap for. Alle fakturaer blir scannet og tolket, samt godkjent elektronisk. 

 

Det er viktig at våre leverandører er nøye med utfyllingen for å sikre en rask og effektiv behandling av fakturaene. Vi vil derfor gjøre oppmerksom på viktige momenter for at denne prosessen skal fungere optimalt. 

 

Skal du sende faktura på E-post til Fosen regnskap, benytt denne E-postadressen: Fakturamottak@fosen.net. For brev er adressen: Fakturamottak, Alf Nebbs gate 2, 7160, merk gjerne hvilken Fosenkommune fakturaen gjelder.Fosen Kommunerevisjon er også lokalisert i Bjugn Rådhus og er et interkommunalt selskap. (IKS)

Fant du det du lette etter?