Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Fosen inkasso

Innfordring av ubetalte pengekrav for 7 kommuner på Fosen.

Publisert av Rikke Cassandra Maske. Sist endret 01.04.2015
Fosen Inkasso er et regionalt samarbeid om innfordring av ubetalte forfalte pengekrav for 7 kommuner på Fosen.  Bjugn, Leksvik, Osen, Rissa, Roan, Ørland og Åfjord er med i samarbeidet, og vertskommune er Rissa.  Fosen Inkasso holder til i 2. etasje i Rissa Rådhus.
I tillegg til kravene fra kommunene direkte, inndriver vi krav fra Fosen Renovasjon IKS, Ørland Kultursenter KF, Rissahallen A/L, Campus Fosen KF, Fosen Regionråd, Rissa Utvikling KF og Rissa Kirkelige Fellesråd.
Vi håndterer alle steg i innfordringsprosessen fra purring til rettslig inndriving.  

 
Nøl ikke med å ta kontakt dersom du har mottatt et krav fra oss eller du har generelle spørsmål om inkasso. Vi kan være behjelpelig med avdragsordninger, utsettelser og enklere økonomisk rådgivning.

 

Kontakt:

Har du en sak hos oss, så finner du saksbehandler på brev du har mottatt og kan kontakte denne direkte på nummeret som står i brevet.  
Ellers kan du ringe sentralbordet i Rissa Kommune  73 85 27 00, sende fax på 73 85 28 93 eller sende mail til post@foseninkasso.no
 
Fant du det du lette etter?