Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dialogkonferanse 8

Dialogkonferanse 8 ble avholdt den 26. og 27. september på Bårdshaug herregård. Hovedtema i konferansen var "Livsmestring i et relasjonelt perspektiv".

Konferansen ble innledet av Skaugdalen Montesorriskole som delte erfaringer med bruk av pedagogisk analyseverktøy. Deretter fikk vi høre Øyvind Kvello (NTNU) forelese om lærerrelasjoner som gjør en forskjell for elevene. Anne Torhild Klomsten (NTNU) og Karoline M. Sandø (Ugla skole) bidro med erfaringer og forskningsresultater på livsmestring som eget fag i skolen. Og under middagen fikk vi høre en svært engasjert Helge Gudmundsen snakke om hvordan vi som voksne kan legge til rette for mestring for ALLE barn.

På dag 2 kom Karen Ringereide og Torstein Garcia de Presno (RVTS sør) og gav oss en grundig innføring i nettressursen LINK. Dette resulterte i mye engasjement og latter, og ikke minst et ønske om å prøve ut undervisningsopplegget i skolene i vår region.

Klikk for stort bilde

Relaterte ressurser