Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Flytte til Rissa

Rissa ligger en kort ferjetur fra Trondheim, på indre Fosen. En innbyggerundersøkelser fra 2014 viser at folk trives, synes det er et trygt sted å bo og at de vil anbefale andre å flytte hit. 

Publisert av Rikke Cassandra Maske. Sist endret 19.06.2015

Kommunen har boliger og tomter tilgjengelig både sentrumsnært og i landlig idyll. Her kan du velge å ha alle tjenester og servicetilbud innen gangavstand, eller du kan velge mer fredfulle omgivelser som kan gi deg den roen du søker etter. Her kan du finne akkurat det som passer deg.

Kommunen har et variert jobbmarked, med arbeidsplasser innen den kommunale tjenesteproduksjon, store industribedrifter, små gründerbedrifter, servicenæring og mye annet. Fosenregionen er viktig for Rissa kommune, som en stor og velfungerende arbeidsregion. I tillegg har vi et bredt kollektivtilbud som legger svært godt til rette for dagpendling til Trondheim og de muligheter som finnes der. Rissa kommune er en del av Trondheimsregionen og mange pendler daglig begge veier. Rissa kommune og Rissa Utvikling KF legger nå til rette tomteareal for næringsaktivitet, og jobber tett med næringslivet i Trondheimsregionen.

I Rissa kommune opplever innbyggere jordnær lykke – hver dag…

I 2012 deltok Rissa kommunes innbyggere i en omfattende involveringsprosess for å skape kommunens nye visjon. Resultatet ble visjonen jordnær lykke, og verdiene engasjert, frodig og gjestfri.

Hva innbyggerne i Rissa kommune legger i jordnær lykke finner du ut på Instagram #jordnærlykke

Velkommen som innbygger i Rissa kommune!

Fant du det du lette etter?